Info voor cursisten

Pedicure (medisch) – TCI

Branchediploma (medisch) pedicure:

TCI is erkend exameninstelling voor de organisatie en afname van examens en verzorging van diplomering tot het branchediploma pedicure en branchediploma medisch pedicure.

Vanaf 1-1-2018 neemt stichting BRAVO het eigenaarschap over van het branchekwalificatiedossier (BKD) voetzorg van het CvAE. Ook de diplomering en het diplomaregister wordt in beheer van stichting BRAVO uitgevoerd. Dat betekent dat alle deelnemers die vanaf 1 januari 2018 in aanmerking komen voor het branchediploma pedicure of het branchediploma medisch pedicure, een BRAVO diploma ontvangen. De aanvullende diplomakosten zijn 25 euro en worden voor diplomaverstrekking in rekening gebracht.

De branchediploma’spedicure en medisch pedicure zijn door NLQF ingeschaald op niveau 3 en 4.

MBO diploma (medisch) pedicure:

TCI is een erkend exameninstelling voor MBO opleidingen voetzorg en staat hiervoor geregistreerd in het centraal register beroepsopleidingen (crebo) onder nummer 27RA.

Onderwijsinstellingen kunnen de examinering van de MBO opleiding voetzorg uitbesteden aan TCI. Ook de organisatie en afname van de bijbehorende keuzedelen die de onderwijsinstelling aangeeft hoort hier bij.

De examinering van de MBO diploma (medisch) pedicure en het branchediploma (medisch) pedicure is betreft de vakgerichte onderdelen gelijk. Extra vakken voor het MBO diploma zijn; beroepspraktijkvorming, Nederlands, Engels voor niveau 4, Rekenen, loopbaan en burgerschap, en de keuze deelverplichting.

Ben jij er klaar voor?

Schrijf je dan nu in voor onze pedicure opleidingen!
Sluit
loading...