Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
120 berichten.
Marian G. Marian G. schreef op 20 februari 2020 om 18:38:
Na een tip van prinses Trudy van de Waggelaars heb ik vandaag van Angela een voetbehandeling gehad. Ik heb er compleet nieuwe voeten voor terug gekregen. Bedankt hiervoor en zeker tot de volgende keer.
Toon Toon schreef op 25 januari 2020 om 17:54:
Heel bijzonder en leerzaam.... Daar ik al Cliënt ben bij Amebo Pedicure (Angela) werd ik vanmorgen gebeld of ik model wou zijn voor een 3 tal Cursisten in opleiding voor Medisch Pedicure, kreeg een complete scan van mijn voeten en hierbij heb ik veel geleerd over mijn voeten, hieruit kwamen enkele constateringen aan het licht waardoor ik met een paar kleine aanpassingen, groottere problemen in de toekomst kan voorkomen.... Compliment Angela. Echt hoor als ik bij Angela binnen loop, voeld dit alsof ik een "Universiteit" betreedt. Angela compliment, wat een vakkennis.
Rian Wijnen Rian Wijnen schreef op 28 november 2019 om 16:45:
Vandaag het certificaat voor de nagelregulatie behaald. En een paar weken geleden het certificaat voor nagelprothese. Trots op mezelf. Maar blij dat ik voor de opleiding bij Amebo heb gekozen. Hier krijg je vakkundige uitleg en advies in kleine groepjes. Angela bedankt! Groetjes Rian
Toon uit Bergen... Toon uit Bergen... schreef op 19 november 2019 om 22:20:
Hallo lieve mensen... Hier het vervolg van mijn teennagels behandeling bij Angela's Pedicure opleiding. Vandaag heeft Susan Meijerink nadat zij tijdens een eerdere behandeling van mijn grote tenen de rest behandeld. Ben verrast hoe mooi deze er uit nu uitzien... Als Nieuw mensen ben Oo Zo blij, dank je Angela... én Susan, voor jullie professionele warme behandeling... Beide TOPPERS. Kan hun bij ieder alleen maar aanbevelen, Toon.
Susan Meijerink Elemans Susan Meijerink Elemans schreef op 7 november 2019 om 11:43:
Vandaag mijn certificaat nagelprothese thechniek mogen ontvangen. Bedankt voor de goede begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren om in kleine groepjes te werken en prettige feedback te onvangen. Groetjes Susan

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...