Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
121 berichten.
Kariene Kersten Kariene Kersten schreef op 30 oktober 2020 om 16:11:
Vandaag model geweest voor Floor Hendriks, voor de cursus nagelprothese techniek...hele leuke ervaring en mijn grote teennagels zijn weer heel mooi geworden. Een nagel was nog maar half en de andere had schimmelrandje...Floor heeft onder begeleiding van Angela weer mooie grote teennagels gemaakt, ik ben er echt heel blij mee! Nu durf ik m’n voetjes weer te tonen!😁 Angela is zeer deskundig en ze verwacht van de leerlingen dat ze net zoals zijzelf heel goed werk afleveren. Een ding is zeker; ik ben blij en dik tevreden! Floor en Angela bedankt!
Marian G. Marian G. schreef op 20 februari 2020 om 18:38:
Na een tip van prinses Trudy van de Waggelaars heb ik vandaag van Angela een voetbehandeling gehad. Ik heb er compleet nieuwe voeten voor terug gekregen. Bedankt hiervoor en zeker tot de volgende keer.
Toon Toon schreef op 25 januari 2020 om 17:54:
Heel bijzonder en leerzaam.... Daar ik al Cliënt ben bij Amebo Pedicure (Angela) werd ik vanmorgen gebeld of ik model wou zijn voor een 3 tal Cursisten in opleiding voor Medisch Pedicure, kreeg een complete scan van mijn voeten en hierbij heb ik veel geleerd over mijn voeten, hieruit kwamen enkele constateringen aan het licht waardoor ik met een paar kleine aanpassingen, groottere problemen in de toekomst kan voorkomen.... Compliment Angela. Echt hoor als ik bij Angela binnen loop, voeld dit alsof ik een "Universiteit" betreedt. Angela compliment, wat een vakkennis.
Rian Wijnen Rian Wijnen schreef op 28 november 2019 om 16:45:
Vandaag het certificaat voor de nagelregulatie behaald. En een paar weken geleden het certificaat voor nagelprothese. Trots op mezelf. Maar blij dat ik voor de opleiding bij Amebo heb gekozen. Hier krijg je vakkundige uitleg en advies in kleine groepjes. Angela bedankt! Groetjes Rian
Toon uit Bergen... Toon uit Bergen... schreef op 19 november 2019 om 22:20:
Hallo lieve mensen... Hier het vervolg van mijn teennagels behandeling bij Angela's Pedicure opleiding. Vandaag heeft Susan Meijerink nadat zij tijdens een eerdere behandeling van mijn grote tenen de rest behandeld. Ben verrast hoe mooi deze er uit nu uitzien... Als Nieuw mensen ben Oo Zo blij, dank je Angela... én Susan, voor jullie professionele warme behandeling... Beide TOPPERS. Kan hun bij ieder alleen maar aanbevelen, Toon.

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...