Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
120 berichten.
Floor Floor schreef op 7 november 2019 om 11:31:
Afgelopen dinsdag heb ik mijn oma meegenomen als model, ze vond de behandeling fantastisch en is eindelijk verlost van de pijn!! Altijd veel persoonlijke aandacht van Angela, voor de leerlingen en de modellen. Je moet een hoop leren voor deze opleiding maar op deze school lukt het zeker, ga zo door Juf!!
Esther atas Esther atas schreef op 5 november 2019 om 21:09:
Sinds Januari 2019 volg ik de opleiding voor basis pedicure bij AMEBO. Een fantastische opleiding met een super professionele docent. AMEBO pedicure opleidingen is echt een aanrader. Ze zeggen wel eens “ maak van je hobby je beroep” maar in dit geval “ maak van je beroep je hobby” ! Elke les maakt je kundiger en de blijdschap en waardering die je terug krijgt van de mensen maakt dit beroep nog mooier.. Dank je wel Angela
Maria Akkermans Maria Akkermans schreef op 5 november 2019 om 12:50:
Vandaag voor het 1st geweest. Wat een beleving. Behandeld door Esther. Alle tijd en rust. Erg goed. Fantastisch gedaan. Alsof je nieuwe voeten hebt. Heb behoorlijke schimmel nagels. Zo mooi heb ik ze nog nooit gehad. Ben er super blij mee. Angela is een strenge maar geweldige lerares. Professioneler als daar kan het niet. Super gezellig ook. Helemaal top.
Toon uit Bergen lb Toon uit Bergen lb schreef op 31 oktober 2019 om 14:41:
Hallo lieve mensen... Via een ( noem het maar een hele bijzondere: het heeft zo moeten zijn gebeurtenis) heb ik Angela en Ben leren kennen, hele warme mensen. Ik had ook weer heel bijzonder het geluk dat Angela Pedicure was en dit onderwijsde. Aangezien ik de beschikking had over een partij teennagels waar ik de moed bijna bij opgaf of het nog wel ooit goed zou komen, maar..... kosje was voor Angela om zich (fig.) in vast te bijten. samen met Suzan, ook een lieve Topper zijn ze aan de slag gegaan en ik moet echt van harte zeggen.... Dit gaat goed komen, alle vertouwen er in. Wordt vervolgd mensen.... Toon.
Anita Anita schreef op 31 oktober 2019 om 12:58:
Vandaag als model met mijn pedicure mee geweest en kan niet anders zeggen dat ik het als zeer relax heb ondervonden. Zover als ik het kan beoordelen vond ik het zeer duidelijk wat er besproken werd en de oplettendheid van Angela was scherp. Kan iedereen aanraden om eens als model daar mee na toe te gaan.

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...