Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
120 berichten.
dorien hanegraaf dorien hanegraaf schreef op 4 augustus 2006 om 20:14:
Vandaag mijn eerste prive-les gehad, heeeeeeel veeeeeeeel geleerd, ik voel me zelfverzekerd en weet waar ik nog aan kan werken.Het was zeer leerzaam en aan te raden aan anderen die misschien ook onzeker zijn en nog op examen moeten of een willen toetsen hoe ze het doen.Bedankt Angela!
Nancy v. Oorschot Nancy v. Oorschot schreef op 3 augustus 2006 om 21:58:
Hoi Angela,Ik wens je heel veel succes met amebo.Dit gaat je vast en zeker lukken!De site ziet er mooi uit.Groetjes en liefs Nancy.
Anja Zwiers Anja Zwiers schreef op 3 augustus 2006 om 12:34:
Hoi Angela,De website ziet er goed uit.Veel succes met de "nieuwe" uitdaging het gaat jou zeker lukken. Tot gauw.Anja Zwiers
Ineke ter Harmsel Ineke ter Harmsel schreef op 31 juli 2006 om 20:39:
Beste Angela,Je website ziet er verzorgd en professioneel uit. Jou kennende zal het je vast lukken een bloeiende onderneming op te zetten.veel plezier en succes.groetjes en tot ziens.Ineke
Sylvia van Doremalen Sylvia van Doremalen schreef op 29 juli 2006 om 20:06:
lieve Angela, allereerst super van je dat deze kans niet voorbij laat gaan.Jij gaat dit project helemaal maken!!Je bent een perfectionist op je vakgebied, streng in de les en niet gauw afgeleid, wat soms moeilijk is in zón gedreven groep als op de woensdag ochtend in Berlicum.Ik heb jouw mogen mee maken als een steun in de rug als het mij even wat moeilijk ging, iets wat ik heel erg waardeer!!!!Veel succes met AMEBO , en we gaan elkaar zeker zien in de vervolg cursessen.Hartelijke groeten , Sylvia.

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...