Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
120 berichten.
Danny Danny schreef op 21 oktober 2019 om 11:22:
Ik werd gevraagd om model te zijn ivm moeilijke voeten. Erg goed bevallen. Werd vandaag door lieke behandeld. Geweldig, heb nieuwe voeten lijkt het wel. Eelt, nagels en kloven zijn behandeld. Voorlopig geen last meer van. Nogmaals dank Lieke en Angela
Carla Janssen Carla Janssen schreef op 24 oktober 2018 om 12:46:
Had een erg leuke ervaring, met haar schoondochter mee als model voor de pedicure. Angela is vriendelijk en duidelijk, bovendien vind ik haar manier van les geven zeer geschikt om weer opnieuw in de leermodus te komen. Lekker veel zelf opzoeken om alles beter te onthouden.
Ilona Ilona schreef op 25 januari 2018 om 16:17:
Een aantal weken geleden kennis mogen maken met Angela. Zij kwam op vraag van een van haar leerlingen bij onze vrouwenbeweging in het dorp uitleg geven wat een pedicure zoal kan betekenen voor de dames. Ook vertelde ze over de verschillen tussen de medisch pedicure, pedicure+ en basis pedicure. Ze deed dit op een prettige duidelijke en rustige manier. Voor mij allemaal heel herkenbaar omdat ik ook pedicure ben. Voor de leerling een mooie avond om zich kenbaar te maken in ons dorp. Geweldig dat Angela dit voor en met haar leerlingen doet! De dames van de vrouwenbeweging gingen met een vernieuwd inzicht over hun voeten en wat de pedicure kan betekenen huiswaarts. Top avond! Dankjewel!
Bertha Schurink, Vrouwenbeweging America Bertha Schurink, Vrouwenbeweging America schreef op 18 januari 2018 om 17:46:
Hallo Angela, we willen jou en Carla nog bedanken voor de leerzame avond, de perfecte dia presentatie en de leuke manner waar op je de dames van onze vereniging hebt laten kennismaken met alles wat een medisch pedicure doet. Bedankt
Jennie Jennie schreef op 4 januari 2018 om 22:34:
Vanavond kennis gemaakt met Angela en Ben. Uitleg gekregen over de opleiding. Warm, hartelijk en toch professioneel stel. Bedankt voor de tijd en duidelijke uitleg. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om in augustus te kunnen en mogen starten.

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...