Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
109 berichten.
Manita Verhoeven Manita Verhoeven schreef op 25 mei 2014 om 18:17:
2 Zaterdagen de bijscholing voetonderzoek en noviteiten gevolgd bij Angela, combinatie theorie en praktijk werkte goed, vooral het innemende model was top!!
Henriette v Koeverden Henriette v Koeverden schreef op 22 mei 2014 om 15:57:
op 21 juni heb ik de cursus noviteiten bij Angela gevolgd,ik adviseer een ieder die bijgeschoold moet worden of een cursus wil volgen dit bij Amebo tedoen, dank je wel Angelahet was super goed. Groet, succes en alle goeds Henriette v Koeverden medisch pedicure/podoloog.
Mascha Nillesen Mascha Nillesen schreef op 13 mei 2014 om 13:12:
Bedankt Angela en Ben, dankzij jullie heb ik nu mijn diploma medisch pedicure.Het portfolio maken was heel veel werk, maar ik heb er wel veel van geleerd, als ik voor mezelf ga beginnen dan weet ik precies wat ik allemaal moet doen.Het interview examen was goed te doen, ik denk dat je niet kunt zakken als je het portfolio goed op papier hebt staan. Als je alle opdrachten maakt en weet wat je hebt opgeschreven dan kun je haast niet zakken.Angela en Ben bedankt voor de afgelopen jaren.Het was fijn om de opleiding van beginnend pedicure tot medisch pedicure bij jullie te volgen.
Trudi Trudi schreef op 24 februari 2014 om 20:26:
Vandaag was mijn tweede dag als model. Ik ervaar dit als bijzonder gastvrij. Angela is een prima gastvrouw en gezellige docent waarbij je je op je gemak voelt. Maar ook iemand die weet wat haar jaagt en heeft als doel namelijk leerlingen laten slagen. Ze probeert het uiterste uit het vak en leerling te halen. Dat merk je door haar duidelijke uitleg, kritische blik maar ook haar eerlijkheid. Je bent als model en leerling bij Angela zeker in goede handen.
Marijke Bouckaert Marijke Bouckaert schreef op 10 februari 2014 om 16:09:
Vandaag was ik 'model' bij de pedicureopleiding van mijn vriendin Yvonne. Mijn 'moeilijke' voeten zijn door Yvonne prima behandeld en docente Angela doet het naar mijn mening goed (ben zelf ook docent). Ze is vakkundig, ze werkt gestructureerd en ze heeft aandacht voor alle leerlingen en klanten. Ze geeft goede feedback - zowel positief opbouwend als correctief. Een leuke ervaring!

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...